Zondagsmuziek op het nicolaasorgel.
Zondagsmuziek op het nicolaasorgel. Studio Bosgra

Zondagsmuziek op het nicolaasorgel.

zondag 10 juli 2022 15:30 t/m 16:30

Organisten uit de Baarn en omgeving spelen hun favoriete muziek op het grote Nicolaasorgel. Allen doen ze dat ten bate van de restauratie van het orgel. Zondag 10 juli zit Richard Vos achter het manuaal. 

Hij speelt werken van Buxtehude zoals Toccata in F-dur, het bekende “Air” van J.S. Bach en composities van o.a. C. Franck en M. Duruflé. Het programma duurt, zoals gebruikelijk één uur en de toegang is gratis. Wel wordt er een deurcollecte gehouden ten bate van de restauratie van het orgel. Voel je welkom. Het belooft weer een mooi concert te worden. Alle info, zoals bijvoorbeeld het programma van dit concert, is te vinden op www.Nicolaasorgel.nl

Locatie