Afbeelding
eigen foto

Vrouwenkoor Uniek treedt op voor Wereldmeisjesdag

zaterdag 8 oktober 2022 20:00 tot 22:00

Op zaterdag 8 oktober a.s. besteedt Vrouwenkoor Uniek uit Baarn aandacht aan Wereldmeisjesdag. Die avond treden 20 vrouwen op in het Rosa Spier Huis met het programma Wereldvrouw! Onder leiding van Kees de Bruijn bezingen we het meisje en de vrouw die zij kan worden, met begeleiding van pianiste Annemieke Jussen. 

Bekende nummers zoals De gezusters Karamazov, La vie en rose, Lady Madonna en Kleine zwakke vrouw krijgen een drie- of vierstemmige uitvoering. 

Rosa Spier Huis

Nog meer creativiteit: in het Galeriecafé van het Rosa Spier Huis is in oktober een tentoonstelling vanGillis de Rooij (tekeningen) en Roos Langendorff (keramiek). Het Galeriecafé is geopend voorafgaand aan en na afloop van ons optreden. Het optreden van Vrouwenkoor Uniek begint om 20.00 uur. Bij het Rosa Spier Huis aan de Hector Treublaan 97 is ruime parkeergelegenheid. 

Wereldmeisjesdag

De Verenigde Naties riepen Wereldmeisjesdag voor het eerst uit op 11 oktober 2012 om aandacht tevragen voor de problemen waarmee meisjes wereldwijd worden geconfronteerd. Zij hebben minderrechten dan jongens en mogen niet of minder lang naar school. Het salaris van vrouwen is vaak lager dan dat van mannen. 

Kaartverkoop

U bent van harte welkom om naar ons te komen luisteren! Een toegangskaart kost € 12,50.Kaarten zijn te koop via www.vrouwenkooruniek.nl en op 8 oktober aan de zaal.Vrouwenkoor Uniek startte in Eemnes en repeteert sinds 2017 in Baarn. De koorleden komen uit Laren, Eemnes, Hilversum en Baarn om op maandagavond 19.30 uur te zingen in de Paaskerk.

Locatie