Knalrode Enzo Ferrari gesprek van de dag

19 jan 2022, 17:30 Ongeval
Caspar Huurdeman
De rode Enzo Ferrari die gisteren in Baarn op een boom botste maakte de tongen in het hele land flink los.
De rode Enzo Ferrari die gisteren in Baarn op een boom botste maakte de tongen in het hele land flink los.

BAARN Het gesprek van de dag was gisteren toch wel de Enzo Ferrari die eind van de ochtend tegen een boom aan de Amsterdamsestraatweg botste. Een Ferrari die naar verluid wel een paar miljoen euro kost. 

Van deze Enzo Ferrari zijn er begin van deze eeuw wereldwijd maar zo’n 400 gemaakt. De auto werd gebouwd in 2002 met behulp van Formule 1-technologieën. Van dit exemplaar was weinig meer over. Het lag volledig in de prak en moest worden weggesleept.  Een ambulance kwam ter plaatse, maar de bestuurder bleek met de schrik te zijn vrij gekomen. 

Dat het het gesprek van de dag was, bewijst wel dat het breed werd opgepakt door de nationale media. Van de NOS tot de Telegraaf, overal werd het ongeluk breed uitgemeten. Ook werd mas..

Mis niks, lees alles van Baarn


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Baarn en omliggende plaatsen met Baarnsche Courant. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Baarnsche Courant lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Baarn.