Baarnsche Courant - Vier trotse Verkeersbonzen
Logo baarnschecourant.nl
Madelief Boon

Vier trotse Verkeersbonzen

  nieuws

BAARN - Dit jaar zijn er vier Verkeersbonzen. Zij hebben donderdag 11 mei het praktijk examen met de fiets afgelegd. Daarvoor hebben zij een theorie examen gemaakt. Deze hebben zij allebei foutloos gemaakt. Daarom zijn de vier vanochtend om 10.00 uur benoemd tot Verkeersbonzen. Het viertal bestaat uit; Lysanne van den Berg (groep 7 Basisschool St. Aloysius), David Nieuwenhuis (groep 7 Montini School), Meijne Bulger (groep 7 NBS) en Fiene Brandt (groep 7 NBS).

De kinderen werden per politiebus naar het gemeentehuis gebracht. Trotse ouders zagen hoe de kinderen met toeters en bellen de Laanstraat in kwamen rijden. Daarna werden zij gehuldigd en kregen hun ingelijste diploma, een trofee in de vorm van een duim en een tegoedbon. "Het is natuurlijk belangrijk dat jullie na het examen nog zo netjes blijven fietsen. Jullie zijn het voorbeeld voor de fietsers in Baarn," aldus wethouder Jansma.

Video en tekst Madelief Boon

reageer als eerste

Wat vindt u?

Haagse brugklassers uit minimagezinnen krijgen van de gemeente Den Haag een smartphone in gebruik. De telefoon moet voorkomen dat ze informatie van school missen en in een sociaal isolement raken. De gemeente Baarn zou dit ook moeten doen.Reageren!