Baarnsche Courant - Geslaagd valentijnsdiner in Greenfield's
Logo baarnschecourant.nl
Foto: Roeland de Bruyn

Geslaagd valentijnsdiner in Greenfield's

BAARN - Afgelopen zondag vond een bijzonder evenement plaats in restaurant Greenfield's. Het was de high tea die Lions Club Baarn-Drakensteyn voor het derde jaar organiseerde voor een vijftigtal inwoners van Baarn. Met behulp van diverse maatschappelijke organisaties waren de gasten geselecteerd: jonge en oudere Baarnaars die wel een hart onder de riem konden gebruiken. En harten waren er in overvloed, want het thema van de middag was 'Valentijn'!

Met een romantisch versierde zaal, stemmig kaarslicht, muziek uit de bakfiets van 'play it again, Sem' en heerlijke zoete en hartige hapjes trakteerden de Lions hun 'Valentijns' op een geweldige middag. Ook voor degenen met speciale dieetwensen werd goed gezorgd.

Vooral de diversiteit van Baarnaars die bij elkaar aan tafel gebracht waren, sprak de gasten aan. Zo vond een mooie ontmoeting plaats tussen een oudere dame en een jongeman bij haar uit de straat. Zij knikten elkaar altijd al toe, maar nu kregen zij de gelegenheid om elkaar beter te leren kennen.

Lions Club Baarn-Drakensteyn was blij met alle medewerking die de club kreeg om de middag tot een succes te maken. Zo organiseerde Welzijn Baarn voor de oudere gasten het vervoer met de ouderenbus, kreeg elke gast aan het eind van de middag een prachtige rode roos van 'Pia's bloemen' uit de Oosterstraat en verzorgde Eemland Wonen een groot aantal couverts.

1 reactie
Meer berichten

Wat vindt u?

Goed dat de raad zich verzet tegen vervangen winkelruimte door woonruimte in de BrinkstraatReageren!