Baarnsche Courant - Tjark Boot wil CCLV inwisselen voor gemeenteraad
Logo baarnschecourant.nl
Tjark Boot, derde van links, maakte donderdagavond zijn afscheid bekend.
Tjark Boot, derde van links, maakte donderdagavond zijn afscheid bekend. (Foto: Christine Schut)

Tjark Boot wil CCLV inwisselen voor gemeenteraad

BAARN/LAGE VUURSCHE - Tjark Boot, vice-voorzitter van de Contactcommissie Lage Vuursche (CCLV), wil de Baarnse gemeenteraad in. Dat maakte hij donderdagavond bekend tijdens de maandelijkse vergadering van de CCLV.

"Ik heb met veel plezier in de CCLV gezeten. Wat ik heb gemist is dat de onze democratische wensen niet werden gehonoreerd door het Baarnse gemeentebestuur. Vanuit de CCLV kon ik niet genoeg invloed uitoefenen. Een stem in de Baarnse gemeenteraad is belangrijk. Dan zit je er meer bovenop en word je misschien beter gehoord", verklaarde Boot zijn keuze. Hij gaf aan dat hij als nummer 4 op de lijst van de LTS (Lijst Tinus Snyders) komt te staan. Waarop CCLV-voorzitter Hans Geurtsen de aanwezigen opriep op Boot te gaan stemmen. Overigens betekent dit dat Boot de CCLV zal verlaten.

Tinus Snyders bevestigt het verhaal van Boot. "We voeren al langere tijd samen gesprekken over de Baarnse politiek. Dat hij nu bij ons op de lijst komt, is een natuurlijke zaak." Snyders bevestigt dat hij zelf opnieuw als lijsttrekker zal fungeren bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. Wie de nummers twee en drie op zijn lijst zijn, wil hij nog niet zeggen. "Iedereen mag bij ons op de lijst. We gaan niet screenen op een bepaalde kwaliteit. Maandag 5 februari moeten we onze definitieve lijst aanleveren, dus dan moeten we met de billen bloot."

1 reactie
Meer berichten

Wat vindt u?

Goed dat de raad zich verzet tegen vervangen winkelruimte door woonruimte in de BrinkstraatReageren!