Baarnsche Courant - Baarnse Wheely's hoopvol naar WK
Logo baarnschecourant.nl
Svenja de Groot, Sal Meijers, Bram Ruarus en Wilco Cosijnse.
Svenja de Groot, Sal Meijers, Bram Ruarus en Wilco Cosijnse.

Baarnse Wheely's hoopvol naar WK

BAARN - Het wereldkampioenschap BMX (fietscross) staat vanaf dinsdag op het programma in het Amerikaanse Rock Hill, South Carolina. Vier Baarnaars van The Wheely's hebben zich daarvoor gekwalificeerd. Ze beogen de manches door te komen en hopen op finaleplekken. Salvadore Meijers, Wilco Cosijnse, Bram Ruarus en Svenja de Groot komen uit Baarn. De Wheely's Tweeling Odin en Amon Verhoog, Anita en zoon Dion Bakkenes, Junny Brejita en broer en zus Matthew en Charissa Sikma, afkomstig uit Bussum, Barneveld, Utrecht en Huizen, maar eveneens lid van The Wheely's. De rijders komen dinsdag, woensdag en vrijdag in actie. 

Fotobijschrift: Baarnaars Svenja de Groot, Sal Meijers, Bram Ruarus en Wilco Cosijnse (vlnr) vertegenwoordigen Nederland in de VS. (Foto: Hans Veltmeijer)

5 reacties

Wat vindt u?

Haagse brugklassers uit minimagezinnen krijgen van de gemeente Den Haag een smartphone in gebruik. De telefoon moet voorkomen dat ze informatie van school missen en in een sociaal isolement raken. De gemeente Baarn zou dit ook moeten doen.Reageren!