Baarnsche Courant - Concert symfonieorkest OVIO in Baarn
Logo baarnschecourant.nl

Concert symfonieorkest OVIO in Baarn

BAARN - Het Amsterdamse Symfonieorkest OVIO neemt zondag 28 mei met een bijzonder concert afscheid van zijn dirigent Anneke Volbeda. Plaats van handeling van dit concert is de Paaskerk, Oude Utrechtseweg 4 te Baarn. Ter gelegenheid van dit bijzondere concert, heeft een drietal componisten elk een pianoconcert gecomponeerd en zullen zij zelf soleren bij deze wereldpremière. Anneke Volbeda was ruim zestien jaar het gezicht van ons orkest en neemt het orkest met weemoed afscheid van een enthousiaste dirigent. Het orkest bestaat reeds 28 jaar, heeft 42 leden en oefent elke maandagavond. Zij verzorgen vier concerten per jaar waarvan twee in een woonzorgcentrum. Ilan Bedner, Hans-Erik Dijkstra en Jasper Bon zijn de drie componisten. Daarnaast zullen werken van George Gershwin en Ivo Meinen worden uitgevoerd.

Zondag 28 mei, Paaskerk, Oude Utrechtseweg 4 in Baarn. Aanvang 15.00 uur, toegang 15 euro. Kinderen tot twaalf jaar € 7,50.

reageer als eerste

Wat vindt u?

Haagse brugklassers uit minimagezinnen krijgen van de gemeente Den Haag een smartphone in gebruik. De telefoon moet voorkomen dat ze informatie van school missen en in een sociaal isolement raken. De gemeente Baarn zou dit ook moeten doen.Reageren!