Baarnsche Courant - René van Kooten op Vriendenavond Speeldoos Baarn
Logo baarnschecourant.nl
Foto: Judith Hoegen

René van Kooten op Vriendenavond Speeldoos Baarn

BAARN - Dinsdagavond 9 mei vond voor een volle zaal met Vrienden van Theater de Speeldoos de jaarlijkse Vriendenavond plaats. De theatervrienden kregen een afwisselend programma voorgeschoteld met zang, dans en interviews. Theaterdirecteur Peter Joziasse nam, samen met presentator Kevin van den Berg, de aanwezige Vrienden in vogelvlucht mee door het nieuwe theaterseizoen 2017-2018. Youp van 't Hek en Ivo Niehe spraken het Baarnse publiek persoonlijk toe vanaf het filmdoek over hun voorstellingen komend seizoen. En musicalster René van Kooten en zijn band Shifting Daylight gaven alvast een voorproefje van hun voorstelling Something so Real waarmee zij op vrijdag 9 februari 2018 in Theater de Speeldoos staan.

De kaartverkoop van het nieuwe theaterseizoen is voor Vrienden van het theater vandaag vanaf 10.00 uur van start gegaan, zowel via www.speeldoosbaarn.nl als aan de theaterkassa. Het overige publiek kan vanaf dinsdag 16 mei, 13.00 uur online bestellen en vanaf woensdag 17 mei, 10.00 uur aan de kassa. Alle nieuwe voorstellingen zijn te vinden op www.speeldoosbaarn.nl/agenda. Meer info over Vriend worden: www.speeldoosbaarn.nl/vrienden.

reageer als eerste

Wat vindt u?

Haagse brugklassers uit minimagezinnen krijgen van de gemeente Den Haag een smartphone in gebruik. De telefoon moet voorkomen dat ze informatie van school missen en in een sociaal isolement raken. De gemeente Baarn zou dit ook moeten doen.Reageren!