Baarnsche Courant - Politie arresteert twee inbrekers in Baarn
Logo baarnschecourant.nl

Politie arresteert twee inbrekers in Baarn

BAARN - In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn er twee verdachten aangehouden voor een poging tot woninginbraak in de wijk Oosterhei in Baarn. De verdachten hebben geprobeerd de voordeur van de woning open te breken. Dankzij een oplettende buurtbewoner zijn de verdachten niet binnen gekomen.

Bel altijd 112 als u in de buurt iets verdachts ziet. Noteer het kenteken van de verdachte auto of het signalement van de verdachte persoon. Geef dit door aan de politie. Blijf rustig. Neem geen risico's. Meld uw naam, uw woonplaats, het adres en wat er precies aan de hand is.

Doe altijd aangifte als er bij u is ingebroken. De politie kan de daders en uw gestolen spullen alleen opsporen als u aangifte doet. Maak een afspraak via telefoonnummer 0900 - 8844 voor het doen van aangifte.

2 reacties

Wat vindt u?

Haagse brugklassers uit minimagezinnen krijgen van de gemeente Den Haag een smartphone in gebruik. De telefoon moet voorkomen dat ze informatie van school missen en in een sociaal isolement raken. De gemeente Baarn zou dit ook moeten doen.Reageren!