Baarnsche Courant - Nieuwe attracties Klimbos Vuursche
Logo baarnschecourant.nl
Foto: Suzanne Vink

Nieuwe attracties Klimbos Vuursche

BAARN - Het Klimbos Gooi-Eemland opent aankomende zaterdag een nieuwe route. De aanwinst bevindt zich op maar liefst 18 meter hoogte. Tijdens deze route kom je een bungeejump en een vrije val tegen. Het is dus niet niks. Natuurlijk is er goed gelet op de veiligheid. De deelnemers worden vast gemaakt aan touwen. Een van de deelnemers is burgemeester Mark Röell. Hij opent het nieuwe parcours en probeert hem uit.

Wat houdt de route in? Medewerkers van het Klimbos Gooi-Eemland zijn erg enthousiast. De deelnemers klimmen eerst omhoog. Daarna komen de bungeejump en de vrije val. Er hangen netten voor de veiligheid. De burgemeester is uitgenodigd omdat het Klimbos het belangrijk vindt om de gemeente bij dit soort activiteiten te betrekken. Zaterdag is de officiële opening. Dit betekent dat de route voor het eerst uitgeprobeerd wordt en daarna open is voor klanten en bezoekers.

Madelief Boon

12 reacties

Wat vindt u?

Haagse brugklassers uit minimagezinnen krijgen van de gemeente Den Haag een smartphone in gebruik. De telefoon moet voorkomen dat ze informatie van school missen en in een sociaal isolement raken. De gemeente Baarn zou dit ook moeten doen.Reageren!