Baarnsche Courant - Baarnaars, stem op oma Nel!
Logo baarnschecourant.nl
oma Nel Tielen werd verrast door dj Frank
oma Nel Tielen werd verrast door dj Frank (Foto: NPO 2)

Baarnaars, stem op oma Nel!

  1-10-2015 06:10:19

BAARN - De Baarnse oma Nel is genomineerd voor de Granny Award. NPO Radio 2-dj Gerard Ekdom is een zoektocht gestart naar de allerleukste oma van Nederland. De leukste, liefste, beste en actiefste oma's konden van 3 tot en met 7 april worden aangemeld via de website van Ekdom in de Ochtend. Uit alle inzendingen zijn de vijf leukste oma's gekozen. 

Gisterochtend is Oma Nel Tielen uit Baarn verrast met een feestelijk bezoek van NPO deejay Frank van 't Hof in zijn glitterpak. Oma Nel is met haar 90 jaar nog hartstikke fit. Op feestjes zie je haar altijd dansen en ze geniet elke dag van het leven. Ze zit vaak op haar iPad en is actief op Facebook. Ook schildert ze graag. Veel familieleden hebben al een echte 'oma Nel' thuis hangen! Vandaag na de bekendmaking van alle genomineerde oma's zijn de stembussen geopend op de website van Ekdom in de Ochtend. Baarnaars kunnen op oma Nel stemmen tot en met dinsdag 18 april. De Granny Award wordt uitgereikt op woensdag 19 april in het BNN VARA-programma Ekdom in de Ochtend tussen 06.00 en 09.00 uur op NPO Radio 2. Dus Baarnaars, stem op oma Nel!

Dat kan via deze link: http://www.nporadio2.nl/ekdomindeochtend/nieuws/14389/granny-award-gerard-zoekt-de-leukste-oma

2 reacties

Wat vindt u?

Haagse brugklassers uit minimagezinnen krijgen van de gemeente Den Haag een smartphone in gebruik. De telefoon moet voorkomen dat ze informatie van school missen en in een sociaal isolement raken. De gemeente Baarn zou dit ook moeten doen.Reageren!