Afbeelding
Marleen Kool

Troostwandeling in Baarnse Bos

20 november 2020 om 15:19 Mensen

BAARN De maand november is een maand van namen noemen en van lichten ontsteken. Een tijd van gedenken: onze dierbare doden. Begin november met Allerzielen, eind november als in veel kerken gedachteniszondag wordt gevierd. Het gebeurt op begraafplaatsen, thuis en in kerken. In deze tijd kan veel niet doorgaan of moet het anders. Digitaal of in eigen kring thuis. Deze tijd vraagt ook om verbinding, om troost. Om ontmoeting, met een ander mens, al is het dan op afstand. Ontmoeting ook met goede woorden. Daarom is er, net als op 1 november, op zondag 22 november weer een Troostwandeling rond de Grote en de Kleine kom in het Baarnse bos.

De Paaskerk (Oude Utrechtseweg 4) viert twee vieringen, om 10.00 en 12.00 uur. Deze vieringen zijn voor nabestaanden van gemeenteleden die het afgelopen jaar gestorven zijn en wie bij hen betrokken waren. Vanuit huis zijn deze vieringen mee te maken via www.kerkomroep.nl. (Vul in Baarn, Paaskerk en klik op 22 november).


Tussen de twee vieringen door is de kerk open. Er wordt troostmuziek gespeeld en gezongen. Iedereen kan binnenlopen. In het Baarnse Bos rond de Grote Kom kunnen belangstellenden een Troostwandeling maken.

Meer info: Marleenkool76@gmail.com.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie