Donderdag, 2 April 2015 03:18:41

Pause
  • 1

  • 2

  • 3

  • 4

  • 5


De mix tenniscompetitie die iedere woensdagmiddag gespeeld wordt werd afgelopen woensdag afgesloten met een onderling toernooi.  In deze competitie spelen mannen en vrouwen dubbels in steeds wisselende samenstelling gedurende de hele winterperiode. Er wordt gespeeld op drie niveaus waarbij er ieder seizoen gepromoveerd en gedegradeerd kan worden.

Rob Ubbink (’47) is pas enkele jaren met kunst bezig. Voorheen heeft hij nooit getekend of geschilderd. Hij werkte 40 jaar bij drukkerij De Boer in Hilversum, hij heeft in een tuindersbedrijf gewerkt in Maartensdijk en hij heeft industrieel werk gedaan zoals mappen maken voor hotels en eieren sorteren.

Afgelopen zaterdag was weer een open huis route van de NVM makelaars. Ook in Baarn gingen tientallen stelletjes op zoek naar een andere woning. Zo’n aankoop is een grote stap, die de meesten veelal een paar keer in hun leven zetten. Makelaar Liesbeth van Hardeveld en haar man Rik hebben recent die stap gezet. Het echtpaar vertrekt uit Callenburglaan 14, waar zij met uitermate veel plezier wonen. 1 augustus staat de verhuizing naar Sophialaan 31 A, gelegen naast de onlangs tot uniek woonhuis omgebouwde watertoren, gepland. Wat heeft beide begin vijftigers tot de verhuizing doen besluiten en waarom?

De op de voormalige gemeentewerf te bouwen Brede School Baarn Noord (BSBN) krijgt als naam ‘Noorderbreedte’.
In het pand wordt zowel de Montini als de Gaspard de Colignyschool gehuisvest samen met kinder- en peuteropvang. De Montini en de Gaspard houden hun naam. Met een komische act is vanmorgen het naambord bij de Gaspard onthuld.

De westerstorm die gisteren over ons land raasde, richtte ook in Baarn schade aan. Diverse bomen waren niet tegen het geweld bestand.


Familie Van Oosterom en Lage Vuursche twee-eenheid

lagevuurscheDe familie Van Oosterom en Lage Vuursche zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. In 2015 is het maar liefst 150 jaar geleden dat Willem van Oosterom met Maria Selderijk de boerderij, die ze van jonkheer Bosch van Drakestein pachtten, hebben betrokken.